INFORMATION OM FOTOKLUBBEN

Her på denne side finder du diverse dokumenter vedr. fotoklubben.
Det være sig bestyrelse, vedtægter, samt en vejledning for at indlægge billeder på vores galleri.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at komme på besøg en klubaften, så kan du møde os og se, om du måske har lyst til at blive medlem.
Kontingentet er 250,- kr. per halvår.

Du er også velkommen til at ringe til formanden eller til et af de andre bestyrelsesmedlemmer for at få mere information (telefonnumre står nedenfor under bestyrelse) eller send en mail til: formand@fotoklubbenkronborg.dk

Ønsker du at blive medlem, kan du udfylde en indmeldelsesblanket her: Indmeldelse
Det ville glæde os at byde dig hjertelig velkommen!!!

Bestyrelse
Bestyrelsens sammensætning

Her finder du klubbens vedtægter.

Retningslinjer for udstillinger
Her findes retningslinjer for udstillinger i Fotoklubben Kronborg.

Find vej til klubbens mødelokale
Fællessalen
Fiolgade 17A - liger overfor P-huset
3000 Helsingør

Parkeringsvejledning

Vejledning billedgalleri
En vejledning der beskriver hvordan du lægger billeder ind på vort galleri, hvor du har dit eget album og hvor vi har fællesalbums til konkurrencer og fototure.